طبعا كاتب الموضوع مبارك أخضر وأنا عن نفسى أول ما بشوف الختم ده أعرف الموضوع وخط سيرة من غير ما اقراه .
أول موضوع كان بيتحدث عن طول سيدنا أدم وإستنكار المبارك إن ربنا يخلق أبونا أدم بطول ستون زراع يعنى حوالى 3 متر ، هو كده وخلاص ، إزاى ربنا يخلق انسان بالطول ده على حسب ما يرى المبارك ، فمعقولة دى , فكتب يقول :
..
لاء وشايفين الحتة الأخيرة دى ، لم يظهر حتى الأن ما يزيل هذا الإشكال !
وكأن سعادته كلف نفسة وتفحص كل المراجع وتقابل مع كل علماء الأثار ولم يظهر له نقض هذا الإدعاء الذى ذكره الاسلام فنقل ولا اقول كتب نقل مداخلة من زريبة أخرى يستنكر فيها خلق سيدنا أدم على هذا الطول وهى شبهة من شبهات الملحدين ، وما أن أنتهى حتى أمتلئت الزريبة بالخرفان يهنأون المبارك على موضعه الذى هدم الإسلام فقال أحدهم .
..
وأستنكر أخر بقوله ،
..
ثم ما كان لها الا أن تثنى المباركة على إشادة الحمار الأكبر بها ، والحمار الاخر ،
..
ثم تدخل أخ مسلم فى الحوار ففضح جهلهم بكلمات يسيرة لو ان لأحدهم كرامة ما دخل هذه الصفحة مرة ثانية ، فقال لهم وفى رده نسف الشبهة ولكن أنى للخراف أن تعى ما يقال لها .
..
بالله عليكم الموضوع محتاج تعليق بعد كدا طبعا دا مش انا ، لانى لسه هدخل عليهم بالشبشب فى المداخلة اللى جاية .
المفضلات