سكالوب الفراخ واللحم
(فراخ بانيه وبفتيك)


تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله





وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )





وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار
وتقلى فورا حتى وهى مجمده





ونفس الحال لبفتيك اللحم



وايضا يفرز بنفس الطريقه










لحفظ الشوربات
بعد طبخها نتركها تبرد تماما ثم نحتفظ بها في الفريزر
ونفس الحال لأى شوربه متبقيه منك بامكانك تفريزها
شوربه اللحم
الفراخ
البط وهكذا