الله على الكشري الجميل
تسلم ايدك يا رانيا وأم عمار المعلومات والأكلة هايلة
انا لسه عاملاه الأسبوع اللي فات
بجد الكشري جميل جدا بس اللي بنعمله في البيت بيكون أحلى بكتير
لكن برة بتلاقي مكرونة معجنة وبصل مش حلو ومش بيحطوا صلصة طماطم من بتاعة البنيآدمين لالالا
بيحطوا طماطم كانت متاكلة قبل كده
يعني قشر طماطم ومسميينه صلصة وبس

بس عارفة يا أخت أم عمار ؟ بصراحة روحت القاهرة كتير وقليل مفيش طبق كشري عجبني مش عارفة ليه
اللي في البيت لا يُعلَى عليه ماتحولووووش

شكلي هاعمله انهاردة بعد الموضوع ده