اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أبوحمزة السيوطي مشاهدة المشاركة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


طبعا دي خدعة أنا مش هعمل حاجة :36_sf1_1[1]:

أنا عايز من الأخوات الفضليات وضع طرق لعمل الجمبري في طواجن أو صينية أو أي شيء .

طرق مصرية أو لبنانية أو شامية أو مغربية أي شيء .. ويا حبذا لو بالصور للتشجيع وفتح الشهية ..

طبعا بلاش الطريقة الذو فقارية s11 إحنا مغتربين وفاهمين بعض ماشي ..

ونشكركم على حسن تعاونكم ونخدمكم في حاجة غيرها إن شاء الله
s11


تكرم أخي أبو حمزة
لكن قبل الإجابة على سؤالك
هل الجمبري هو نفسه الروبيان