تفضل ملتقى البشارة الدعوي مفتوح للزوار .اذا كنت تريد التسجيل فتفضل بالضغط على التسجيل
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أبوحمزة السيوطي السلام عليكم ورحمة الله وبركاته طبعا دي خدعة أنا مش هعمل حاجة :36_sf1_1[1]: أنا عايز من الأخوات الفضليات وضع طرق لعمل الجمبري في طواجن أو صينية أو أي شيء . طرق مصرية أو لبنانية أو شامية أو مغربية أي شيء .. ويا حبذا لو بالصور للتشجيع وفتح الشهية .. طبعا بلاش الطريقة الذو فقارية s11 إحنا مغتربين وفاهمين بعض ماشي .. ونشكركم على حسن تعاونكم ونخدمكم في حاجة غيرها إن شاء الله s11 تكرم أخي أبو حمزة لكن قبل الإجابة على سؤالك هل الجمبري هو نفسه الروبيان
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
عرض سحابة الكلمة الدلالية
قوانين المنتدى
المفضلات